Job over grænsen

Det skal være nemt at søge job over grænsen. Nærheden til grænsen en strategisk fordel for de sønderjyske virksomhedernes rekruttering. Til det formål driver de tre sønderjyske jobcentre langs grænsen og regionskontor Sønderjylland Schleswig et fælles rekrutteringsprojekt.

Overvejer du, at rekruttere arbejdskraft syd for grænsen? Så kan du få hjælp fra vores rekrutteringsmanager Maria Heesch. Rekrutteringsmanageren kan hjælpe virksomheder på begge sider af grænsen med rekruttering af arbejdskraft fra hhv. Danmark eller Tyskland.

Rekrutteringsmanager Maria Heesch kan hjælpe med jobopslag på begge sider af grænsen, sørge for udsøgning af egnede ledige, hjælp til vejleding for grænsependlere og hvad der ellers er nødvendigt for at virksomheder på begge sider af grænsen får nemmere ved at rekruttere arbejdskraft i region Sønderjylland-Schleswig.

Kontakt til vores rekrutteringsmanager:

Maria Petersen Heesch

E-mail: jobovergraensen@aabenraa.dk 
Regionskontor & Infocenter
Lyren 1, DK-6330 Padborg

Om projektet:
Projektet ”job over grænsen” er et fælles projekt finansieret af Jobcenter Aabenraa, Jobcenter Tønder, Jobcenter Sønderborg og regionskontor Sønderjylland-Schleswig. Jobcenter Aabenraa er ansvarlig for gennemførslen af projektet. 

Find mere om rekruttering i udlandet:

Tilflytterservice: